Het is de morning after (morgen erop, red.) en het land ontwaakt uit de campagneroes. Heel Nederland is in shock (schock, red.). Opnieuw is de VVD de grootste partij, terwijl dat helemaal niet kan: niemand komt ervoor uit op hen te stemmen. De trend van een winnend VVD zien we terug bij alle andere partijen: links is de big winner (grote winnaar, red.) – rekent u maar mee. VVD (35 (zetels, red.)), D66 (24), CDA (15), SP (9), PvdA (9), GL (8), PvdD (6), CU (5), Denk (3), Volt (3), 50+ (1) en BIJ1 (1) brengt het linkse blok samen op 118 zetels. De centrumpartij van de judasalliantie met JA21 (JudasAlliantie, red.) pakt 3 zetels en rechts hoeft op niet meer dan 29 zetels te rekenen. Het is in- en intriest. De Nederlander is unaniem een dommeling. De dommen zijn echter het beschermen waard en dat is waar rechts voor is!

Gelukkig zien we met BBB ook een nieuw geluid op rechts voor onze gewaardeerde boeren. Zij stoten minder dan de helft van de stikstof uit, waarom zouden ze voor alle maatregelen op moeten draaien?! Het is de satanistische D66 onder leiding van Sigrid Kaag die dit de komende weken er waarschijnlijk zal doordrukken bij de formatie. Mijn hart (dat van de schrijver, red.) kotst!

Waar gaat het heen met Nederland na deze schokkende uitslag? Nog meer links beleid? Nog meer gelijkheid, waardering voor de werknemer in plaats van voor het grootkapitaal dat echt voor banen zorgt? Nog meer toegelaten vluchtelingen die anders zouden sterven onder de bommen van Assad en Poetin? Nog meer bomen die worden geplant? Only time will tell (alleen tijd zal het ons vertellen, red. (redactie, red.)).

Voor nu kunnen we enkel hopen op een minderheidskabinet van PVV-FvD-SGP-BBB. Die kans lijkt klein, maar als de wind van gezond verstand die door Nederland raast ook het Binnenhof zal doen opwaaien, kan het zomaar gebeuren. In de politiek is alles mogelijk! Dare to dream (durf te dromen, red.)!

Alvorens het echter zover is, zal eerst de formatie moeten plaatsvinden. Hier op mediahoax.nl houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen, altijd met een scherp oog op de macht. Weet waar u betrouwbaar nieuws kunt vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *