Wat is een “pilled” menigte?

De VVD, de partij van achterkamertjespolitiek en een lijsttrekker met dementie. De VVD ziet onze wereld als haar speelparadijs, wij zijn niets meer dan veredelde werkpaarden, die het harde werk voor de VVD-elite kan opknappen. De VVD zegt precies wat wij willen horen. Wil de gemiddelde Nederlander meer geld? Oké, dan belooft de VVD alle staatsburgers 1000 euro. Wil de gemiddelde Nederlander minder immigratie? Oké, dan belooft de VVD beter asielbeleid. Maar, zoals jij en ik allebei weten, het komt er niet van. De VVD maakt loze beloften, maar voert ze niet uit, en weet je waarom niet? Ze weten dat de wereld een grap is, en weten ook dat ze overal mee weg kunnen komen. Dit fenomeen heet clownpilled.

De redpilled minderheid

Sommige mensen zien in dat wij bespeeld worden door de elite, dit zijn mensen die redpilled zijn. Hieronder vallen de volgende minderheidsgroepen: PVV-stemmers, FvD-stemmers en de “wappies”. De VVD-elite en andere elitaire partijen in ons land pakken dit slim aan. Ze zetten de minderheidsgroepen weg als dom, laagopgeleid en als mensen met waanideeën. En het werkt, wat is het eerste waar je aan denkt als je het woord wappies hoort? Precies, je denkt aan iemand die de kluts kwijt is, en niet aan iemand die strijdt voor onze vrijheid, normen en Nederlandse identiteit, net zoals onze overgroot vaderen. Als wappie word je kapot gemaakt in het huidige politieke klimaat. Probeer maar eens je alternatieve mening te verkondigen op de socialmedia van onze met links geïndoctrineerde publieke omroepstelsel. Je wordt weggezet als doorgedraaid, dom en laagopgeleid. Dit moeten wij niet langer accepteren. De indoctrinatie van de politieke elite moet stoppen, wij moeten onze scholen, onze kerken en misschien wel het belangrijkste, onze kinderen beschermen tegen de malafide elite.

De bluepilled meerderheid

Dit is verre weg de meerderheid van de mensen in ons land. Dit zijn de mensen die braaf alle regeltjes volgen die opgelegd wordt door de politieke elite. Dit zijn de mensen die keer op keer op VVD, CDA, PVDA, D66, GroenLinks en alle andere linkse elitaire partijen stemmen. Kunnen we het de bluepilled groep kwalijk nemen dat ze geïndoctrineerd zijn? Persoonlijk lijkt mij dat erg tegenstrijdig, de bluepilled meerderheid is gehersenspoeld met waninformatie, zij kunnen er dus niets aan doen dat ze de ware realiteit niet zien, ze zijn immers misleid door de elite.

Hoe gaan we de bluepilled meerderheid te lijf?

Dit is een vraagstuk dat erg moeilijk te beantwoorden is. Immers, hoe wil je iemand wakker maken voor de realiteit, als je als complotdenker wordt weggezet? Hoe verlos je iemand van de bluepill, als de clownpilled elite doorgaat met het voorschotelen van meningen? Ik denk dat dit onmogelijk is. Dit betekent dus dat er wij de bluepilled menigte niet zomaar allemaal kunnen overtuigen. Maar, het kan geen kwaad om een paar zaadjes te planten in de bluepilled menigte. Het belangrijkste doel is niet dat de menigte de redpill slikt, maar dat de menigte de clownpilled realiteit waarin de elite leeft gaat zien. Alleen op deze manier, krijgen wij de elite ten onder.

Toekomst van de clownpill

Identiteitspolitiek wordt steeds meer de norm in Den Haag, kijk maar de partij van Sylvana Simons, BIJ1 is het toppunt van clownpilled. Ze laten hun volgers geloven dat er bijgedragen wordt aan een wereld die inclusiever en minder gepolariseerd is. Maar, het tegendeel is waar. Het antiracisme sentiment zorgt alleen maar voor meer verdeeldheid in ons land. En misschien nog wel erger, het creëert een nog grotere bluepilled meerderheid. Ik denk dat door de huidige opmars van onderwerpen als diversiteit, inclusiviteit en antiracisme de greep van de clownpilled elite nog meer vergroot. Als de elite op deze koers blijft doorvaren, dan duurt het niet lang meer totdat we in een totalitair regime leven.

Hoe verder?

Ik ga mijn persoonlijke mening geven, en die luidt als volgt: Wij moeten minder openlijk strijden voor onze vrijheden. De bluepilled menigte gaat ons toch niet geloven, wij zullen altijd wappies blijven in hun ogen. Wij moeten deze strijd van binnenuit winnen. Wij moeten de bluepill sturen naar de waarheid, zodat zij zelf de waarheid voor ogen kunnen zien. Want, alles wat ons soort zegt, wordt weggewuifd als feitelijke onwaarheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *